Header

Galan2016. Vilken kväll! Okej. Alltså vilken kväll. Eller dag. För vet ni vad. Min dag började med att jag var till fåren och gav dem mat (mamma är i Warzawa så jag får agera fårmamma) och sen åkte hem direkt i duschen. Då håret ännu var vått for jag med Jennifer för att sy min gala klänning, tack för hjälpen förresten! En och en halvtimme senare var den typ klar och jag for direkt hem, kastade mina saker i väskan och körde iväg mot Vasa tillsammans med Emma.

Klockan 13 infann vi oss vid skolan för att bli sminkade och få håret fixat av Estenom tvåorna. Klockan 17 var vi vid stadshuset och då var det dags att gömma oss bakom kulisserna i 3h. VILKEN LÅNG VÄNTAN DET VAR. Men det gick ändå relativt fort. Sen var det dags att entra scenen och do our thing. 30 sekunder så var det över. Det vi ställt oss för hela dagen (och gårdagen). Men de 30 sekunderna var så värt det, för det var sååå kuuuul!

Efter att vi bytt om blev det galadags på riktigt. Jag tog aldrig på mig klänningen som jag sytt, det blev istället en vanlig festklänning från Nelly. Klänningen jag sydde tror jag ni får se på nästa bloggheader istället :)

Nåja. Efter galan blev det efterfest på ilbanco. Jag for dit med fina Johanna och hennes syster Emilia. Vi hade det så trevligt! Vilka härliga tjejer det där är! 😘

Sen blev det hemfärd för mig och jag hann ännu till prata en stund med lillebror och Emma.

Alltså jag hade tänkt skriva mer ingående imorgon. Egentligen är jag alldeles för trött för att sitta på telefonen. Jag måste sova. Haha. Så mer ingående och flera bilder får ni senare.

Tills dess får ni njuta av mina 100000000 selfies. Haha alltså det är ju inte okej 😅 kände mig som Kim kardashian då jag stod framför spegeln och knäppte selfie efter selfie 😂

Alltså det här är inte okej. Eheheheh. Men vad kan jag säga? Jag är nöjd med frisyren ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments